Teraz chciałabym się z tobą podzielić przepisem na zdrowe batoniki zbożowe. Batoniki, które wam dzisiaj prezentuje są fajną alternatywą

na II śniadanie czy przekąskę. Batoniki są sycące, zawierają same dobre składniki, bez żadnego syropu glukozowo-fruktozowego. Nie zawierają niepotrzebnych ilości zbędnego dla naszego organizmu cukru. Takie słodycze pozbawione są również innych składników, które można często znaleźć w słodyczach pięknie zdobiących póki sklepowe.

Klaudia Jarmuszka-Kosmala

Jestem absolwentką Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, gdzie ukończyłam studia magisterskie na kierunku Dietetyka. Ukończyłam również studia podyplomowe na kierunku Psychodietetyka. W wolnym czasie uwielbiam gotować, a swoja pasja do zdrowego stylu życia staram się dzielić m.in. na instagramie @klaudia_jarmuszka_dietetyk tam również dzielę się wiedzą z zakresu dietetyki i zdrowia.

Możesz również polubić

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *